torstai 10. syyskuuta 2009

Oppia ikä kaikki

Jihuu, nyt minulla on myös kävijälaskuri - kiitos Mai avusta, ei se sitten niin vaikeaa ollutkaan kuin ensin luulin..Tässähän ihan ylpistyy kohta kun alkaa hoksata päivittäin uusia asioita, semmoisiakin joita ei ennen luullut oppivansa..En todellakaan (edelleenkään) ole mikään tekninen nero mutta näköjään sentään kehityskelpoinen..

Huomasittekos muuten tuon Orvokin terapiapihan tuossa oikealla? Jos tarvitsette pihasuunnittelua, puutarhan ja pihan lomahoitoa ja alkuraivauspalveluja, kannattaa ottaa sinne päin yhteyttä. Hän on sympaattinen ja elämänmyönteinen "immeinen" ja sattumoisin myös ystäväni..

Ai tämä on taas näitä pistepistepiste-päiviä, tarkoitan että melkein joka lause päättyy...Välillä on myös viivapäiviä - siis näitä viivoja ilmestyy sitten joka paikkaan. Ilmeisesti nyt on pistepistepiste myös tuolla aivokonttorissa koska mieleen ei tule mitään järkevää ajatusta. Menenkin sen sijaan kurkkaamaan noita kuvavarastojani ja katson jos löytäisin jonkun mieltä piristävän tai hauskan kuvan teille..................

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti