lauantai 26. syyskuuta 2009

Hauskoista kuvista

Tai oikeastaan niiden puuttumisesta. Pakko kirjoittaa vielä toinen juttu heti tähän perään. Kävin kuviani äsken läpi koska halusin löytää jonkun kuvan joka saisi teidät nauramaan, tai ainakin vetämään toista suupieltä ylöspäin. Eipäs vaan löytynyt. Tai sitten en jaksanut hakea riittävän kauan. Tuli vaan mieleen etten taida valokuvatessa olla kovin huumorintajuinen paitsi joskus silloin tällöin. Otanko homman kenties liian vakavasti? Tässäpä nyt oikein itsetutkistelun paikka...No, ehkäpä niitä hauskoja kuvia tulee jatkossa enemmän, tai sitten ei. Mutta laitan tähän sen sijaan vielä muutaman luontotunnelmakuvan, nämä sopivat hyvin juuri tähän aikaan.

 
 
 
 
Tällaisia salaperäisiä punahilkkoja täällä näkee joskus meidän metsissä, ne tykkäävät kerätä sieniä ja hihittelevät suloisesti jos niitä kutittaa..

Sitten vielä yksi kuva joka kuuluu eri  vuodenaikaan mutta jonka värit tuntuivat nyt niin ihanilta..


 Sitä paitsi, jos näitä haluaa ensi keväänä laittaa maljakkoon, on nyt aika laittaa sipulit maahan! Minullakin odottaa kaksi pussia tuolla eteisessä, yleensä muistan laittaa ne vasta marraskuussa jos maa vaan on sula. Ja tällä vauhdilla se on sula vielä helmikuussakin..
Siinä kaikki tältä päivältä!

1 kommentti:

  1. Kiitos kutsusta, minähän heti tänne!
    Kauniita kuvia sinulla täällä ja hauskasti kerrot tarinoita, tyttäresi sanat..koska sinne mahtuu niin paljon ajatuksia,... ovat osuvat aivan valloittavasti sanottu!
    Herttainen pikkuinen punahilkka metsän siimeksissä samoilee...'

    Mukavaa päivää, siellä on aivan loistava ulkoilusää!

    VastaaPoista