keskiviikko 9. syyskuuta 2009

"Oli synkkä ja myrskyinen yö..."

Tai no, ei nyt ihan mutta ulkona kyllä tuulee niin että ihan vinkuna kuuluu. Pimeääkin on vaikka kello on vasta 21. Pakko tähän on taas tottua, ei auta mikään..Itse asiassa olen siitä vähän outo etten kärsi syksystä juuri ollenkaan, on kivaa kun on hämäränhyssyä ja voi polttaa kynttilöitä jne..Mies kiipeilee jo seinillä kun ahdistuu tulevasta kylmyydestä ja pimeydestä, ehkä on hyvä ettei olla molemmat samanlaisia. Myrskyt ja ukkoset aiheuttavat kyllä kiusallisia ongelmia minulle joka tarvitsen nettiyhteyttä työssäni, huomasin sen viime viikolla kun ei laajakaistayhteys toiminut pariin päivään. Silloin minä kiipesin seinillä..Aika herkästi haavoittuvaista tuo tekniikka, varsinkin kun asutaan a)maalla, b)saaressa ja c)linjan viimeisinä.

Istun täällä silmät solmussa kun on tullut tehtyä töitä yötä myöten parina yönä/iltana, tänään on vakaa aikomus mennä nukkumaan tämän vuorokauden puolella. Kun tämä blogin tekeminen ja nettikaupan julkisivu-uudistuksiin liittyvät työt ovat niin HAUSKOJA, etten malttaisi millään nukkua. Ja sitä paitsi talo on niin ihanan hiljainen alkuyön tunteina kun mies ja tytär tuhisevat sängyissään ja minä valvon. Ja nauran välillä koiraa joka makaa kaikki neljä koipea kohti taivasta, mutkalla jo vähän pieneksi jääneessä korissaan. Olen harmitellut kun tuosta totaalisen rentouden täydellisestä esimerkistä ei saa koskaan kuvaa - heti kun alan räplätä kameran kanssa, hupsahtavat koivet alas ja kuono on linssissä kiinni..Pitäisi kehittää sellainen täysäänetön kamera koiran kuvaamista varten. Tai täysäänetön kuvaaja...Jos onnistun joskus sen kuvan nappaamaan, lupaan laittaa sen tänne teidänkin iloksenne.

Kuvannut olen tänään muutakin, yritin väsätä kivan näköisiä asetelmia joista saisi uusia kuvia nettikaupan etusivulle, sepäs ei ollutkaan ihan yksinkertaista. Varsinkaan kun yrittää väsyneenä. Yritän huomenna uudestaan. Toistaiseksi saavat vanhat kuvat olla esillä. Kauppa tulee muutenkin vähän eri näköiseksi, saapa nähdä mitä tykkäätte. Kun muutokset on tehty, olisi kiva kuulla kommenttejanne. Ai niin, voisiko joku muuten kertoa saako tälle blogille laitettua jonkun laskurin, olisi hauska nähdä montako tänne "eksyy" (se on muuten hassu ilmaus, sitähän voi "eksyä" mukaviin paikkoihin, mutta jos on eksynyt, se on tunteena ja ilmaisuna kielteinen) tai pitäisikö sanoa löytää, se kuulostaa mukavammalta. Niin siis, jos joku kertoisi mistä minä näen montako kävijää käy, kertokaa ihmeessä. Noloa tunnustaa että tuota itse onnistu selvittämään..

Pitäkää hatuistanne kiinni, ovat luvanneet tuulispäivää..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti