sunnuntai 2. tammikuuta 2011

Valon pilkahdus - en ljusglimt

Kolme vaikeaa päivää takana mutta nyt onneksi alkaa helpottaa..tytär on tänään ollut jo jalkeilla ja ruokakin alkaa taas maistua. Korvaansa tosin valitteli joten voi olla että täytyy käydä sitä huomenna näyttämässä..olemmekin päässeet tosi vähällä, seitsemään vuoteen mahtuu tähän mennessä vain yksi korvatulehdus ja sekin vasta 5-vuotiaana!

Äitinä sitä tulee myötäelettyä lapsen sairastaminen vähän liiankin voimakkaasti, itse tunnen olevani myös miltei sairas kunnes lapsen olo alkaa helpottaa..tänään näytti kaikki jotenkin valoisammalta, sitä symboloi hyvin ihana pihalla näkynyt valoilmiö..


Ihana aurinko löysi pihan suurimman koivun (saman jossa ne teeret istuivat) ja yhdessä tuulen kanssa saivat aikaiseksi tuhansien jäätimanttien välkkeen - voi kun toivon että se olisi näkynyt tässä kuvassa, se oli niin kaunista! Tuo ihastuttava valo hiveli mieltä ja sydäntä, on ihanaa olla elossa!

Pikkuinen toipilas kaipaa nyt myös "leipää ja sirkushuveja" eli seuraa ja leikkimistä. Kerrankin minulla myös on ollut aikaa olla hänen kanssaan, yleensä on aina joku työ mikä pitäisi tehdä samanaikaisesti..huomenna olisi luvassa sorminukke-ompelua ja sitten varmaan tutustumme tarkemmin näihin kahteen ihanaan kirppislöytöön..Aivan ihanat pelikirjat, vuodelta 1976 (aloitin silloin koulun ja olin siis samanikäinen kuin oma tytär nyt!), ihan käyttämättömät kirjat, kaikki pelien osatkin ovat vielä arkeissaan, irti leikkaamatta! Kuvitus myös hyvin tyypillinen 70-luvulle, en osaa selittää millä tavalla mutta kyllä sen vaan näkee!

Vaikka eletään sydäntalvea, olen minä sitä mieltä että kun tammikuu alkaa, on jo melkein kevät! Tosin säätiedotus laittaa miettimään, josko on ne lumi- ja pakkashanat unohtuneet auki eikä sitä kevättä ehkä tulekaan..Ei sentään - tulee se, luotetaan siihen!

Tre svåra dagar har vi nu bakom oss och nu börjar det äntligen lätta lite, idag har dottern varit uppe och lekt och ätit..det känns som om solen skiner lite mer än vanligt, och det gjorde den också - lekte i vår stora björk tillsammans med vinden och fick alla de tusentals diamanterna att gnistra! Önskar så att man kunde se det på bilden, det var så otroligt vackert! Hela livet känns lite ljusare just nu när det värsta är över, man kommer ihåg att vara lite tacksam för det man faktiskt har..

Nu behöver den lilla patienten förstås lite lek och tidsfördriv så det blir en del spel och pyssel..imorgon skall vi göra fingerdockor och spela med de fina spelböckerna från 1976 som jag hittade på loppis. De är helt oanvända, inte ens spelpjäserna (i papper) är utklippta ur sina ark. Jättefina är de och så 70-tal, teckningar och allt..1976 var jag lika gammal som dottern nu, 7 år..

Fast det nu är midvinter så har jag alltid tyckt att när det svänger över till januari, då börjar våren! Väderleksprognosen lovar något annat (snö, snö, snö och så lite snö) så man blir lite orolig för hur det skall bli...men våren kommer, låt oss lita på det!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti