perjantai 4. joulukuuta 2009

Sininen hetki

On yksi aika päivästä joka on aina täynnä tunnelmaa, kunhan sen vaan kiireiltään ehtii huomaamaan. Sen näkyy ehkä kaikkein parhaiten meillä jotka asumme haja-asutusalueella, kaukana kaupungin valoista. Opetin pienen tyttärenikin siitä jo varhain nauttimaan ja nyt se onkin useimmiten hän joka sanoo: "äiti katso, nyt on sininen hetki". Tuo taianomainen hetki juuri ennen pimeän tuloa, kuin hetki valveilla olon ja unen välimaastossa.

Siispä takki päälle, kamera ja jalusta mukaan ja pihalle kuvaamaan. Teimme eilen kirpputorilta ostettuun tähden malliseen kakkumuottiin sinistä vesivärivettä ja jätimme jäätymään. Keskelle kivillä täytetty purkki. Kaunis tuli, tosin se meni kolmeen osaan, ehkä ei ollut riittävän kylmä. Mutta ei se haittaa, siniseen hetkeen sopii vaikka on vähän rähjäkin.. 


 

 
Nappasin joskus mukaani jostain ruosteisen vanhan raastinraudan ja nyt se pääsi loistamaan. Ajatella kun on vähän hämärää, ei pieni ruoste näy missään. Sitä paitsi minä rakastan ruostetta joten saa näkyäkin.

Sinisyydestä inspiroituneena lisää sinisiä kuvia..
Mmm..olisipa tuoksunetti..
Sain vihdoin laitettua tuonne nettikaupan puolelle lisää näitä retrohelmiä, nyt tällaisia settejä joissa on helmet ja rannekoru. Nämä ovat niin ihanan värisiä (vaikka itse sanonkin, mutta enhän minä niitä olekaan värjännyt..)..pakko näyttää kaksi muutakin väriä vaikka eivät ole sinisiä..
 

Mukavaa perjantaita!

Résumé in english: Enjoying the blue hour; the magical time of the day when everything, including the air, looks blue..

Made some new wooden retropearls by Laura-necklaces and bangles to the webshop.

Have a nice friday!

1 kommentti: