sunnuntai 20. joulukuuta 2009

On taasen sunnuntai..

Niin ne viikot vierivät..Eilistä jäätikkökeskustelua voisi hieman jatkaa, tänään saimme nimittäin lunta runsain määrin. Ihanaa! Se on vielä sellaista kevyttä puuterilunta, jota on kiva lykkiä lumikolallakin. Tosin meidän kola on vähän rämä, reuna on jotenkin rikkinäinen joten se juuttuu kiinni noin 20 cm välein. Minulla onkin varmaan kolankahvan kuva mahassa..ei kaikkein kivoin tunne kun kola jysähtää vauhdissa paikalleen. Tytär nautti liukurimäestä vielä illan hämärässäkin, lumi antoi niin paljon valoa. Toivon että me saisimme joskus kunnon pihavalot mutta tällä hetkellä taskulamppu saa korvata tämän puutteen. Sitä ei kuitenkaan onneksi kolatessa tarvinnut. Aamulla sitten näen että mitä olen saanut aikaan, puolipimeässä jälki näytti ensiluokkaiselta.  Tässä pari kuvaa ennen pimeän koittoa: 

Kuvat on otettu ikkunan läpi, näettekö että siellä pyryttää aika sakeasti? Sitä ei kovin hyvin muuten näe..Lumen kuvaaminen on  aika vaikeaa, sävy ei tahdo tulla oikein luonnolliseksi. Jätän nuo kuvat kuitenkin ihan tarkoituksella eri sävyisiksi, saatte sitten itse päätellä millaista se lumi oikeasti on. Kuvankäsittelyohjelma ei ilmeisesti ole nähnyt koskaan lunta koska sillä oli todella mielenkiintoisia oletuksia minkä väristä se voisi olla.

Kuten jo perinteeksi on muodostunut, piti illan Strömsön kera saada jotain hyvää. En oikein tykkää käyttää puolivalmisteita, mutta monesti ne ovat hyvä vaihtoehto jos ei ole aikaa/voimia/halua tehdä ihan alusta asti. Niinpä, jälkiruoaksi tänään oli:
Valkosuklaa-Nougat moussea marjojen ja piparkakun kera. Nami! Superhelppoa, pulveri vispataan maitoon, jos käyttää molemmat pussit, maitoa tarvitaan 2 dl. Annetaan olla kylmässä ja nautitaan! Suosittelen todella jos ette ole kokeilleet ettekä vastusta kauheasti näitä helppoja keinoja.

Tässä päivän ensimmäinen kirjoitelma, myöhemmin tulee vielä toinen, teemasta joka on laitettava ihan omaan juttuun ettei sekoitu yhteen muiden juttujen kanssa, se on sen verran tärkeä. Kuulumisiin!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti