keskiviikko 2. joulukuuta 2009

Extreme makeover

Tv:ssä ja lehdissä on nykyään muotia tehdä "hurjia muodonmuutoksia" ihmisten kotona. Olen joskus seurannut amerikkalaista versiota tästä ohjelmasta ja tunnustan - aina itkettää kun kovia kokenut perhe tulee täysin uudistuneeseen kotiinsa. Onnelliset loput ovat vaan niin ihania..No, joskus näkee myös vähemmän dramaattisia kodin uudistuksia, ennen ja jälkeen-kuvia on hauska katsoa.

Mutta mitä tehdä kun ei ole varaa eikä muutenkaan mahdollisuutta saada kotiinsa hurjaa muodonmuutosta, vaikka mieli tekisi? Minä olen keksinyt siihen patenttiratkaisun - ja nyt minä (täysin vailla businessvainua) jaan tämän loistoidean teidän kanssanne ja täysin ilmaiseksi. Siis; tänään esittelemme yrittäjäperheen keittiön hurjaakin hurjemman (ilmaisen) muodonmuutoksen!!! Tässä ensin asiaankuuluva "ennen"-kuva jotta voimme nähdä muutoksen koko laajuuden:Eli kuten näette, muodonmuutos on todella kaivattu tämän perheen keittiöön. "Tilanne on täysin sietämätön, tarvitsemme kipeästi apua selviytyäksemme arjesta uudella tavalla" perheenäiti kertoo. Niinpä riennämme joukkoinemme apuun ja pelastamme tilanteen. Muutamien tuntien kiireisen aherruksen jälkeen (pimeäkin ehtii jo laskeutua tienoon ylle) on uskomaton lopputulos tämä:
Onnen kyyneleet vierivät perheenäidin poskilla kun hän ihastelee uudistunutta keittiötään (sen jälkeen kun hän on ITSE TISKANNUT, hmm, anteeksi välihuomautus) ja tunnusmelodian soidessa poistumme tästä onnellisesta kodista ja siirrymme kohti uusia haasteita......

Loistoideaani saa käyttää ihan vapaasti!

Jos totta puhutaan niin kyllä siivoaminen tuo hyvän olon ja se on vähän niinkuin pieni muodonmuutos. Ainakin meillä, ja tuloksetkin kestävät suurin piirtein pari tuntia, sitten on kaikki taas sekaisin. Yleensä jaksankin jahdata perheenjäsenille ahdistuneet ilmeet siivouksen jälkeisinä tunteina (ÄLÄ pudota lattialle niitä roskia, siivosin juuri. Koitetaanko sitten syödä niin ettei sitä tomaattikastiketta mene liinalle, vaihdoin sen juuri. Onko ihan pakko käyttää kahta paistinpannua, tiskasin juuri.) mutta jo seuraavana päivänä tunnelma palautuu rennoksi (äh, siihen liinaan tuli jo tahra, ei se haittaa. Tule vaan kengät jalassa sisälle, ei täällä ole siivottu (tänään). Ota uusi lasi kaapista, tiskaan sitten myöhemmin). Olen varmasti jotenkin siivous-neuroottinen, koska minusta tuntuu että kun olen siivonnut, on elämä muutenkin paremmin hallinnassa. Sekainen huusholli on kuin heijastus päästäni. Koti sekaisin, pää sekaisin. Koti järjestyksessä ja tyhjä, pää - ei hetkinen, mitenkäs sen nyt menikään..

Ja ihan vaan jotta jälkipolville jäisi todisteet siitä että meillä on todella välillä siistiä (muuallakin kuin keittiössä), tässä kuva vielä olohuoneesta, juuri puunattuna:
Meillä on siis niin pieni talo että pitäisi varmaan mennä keikkumaan ikkunan ulkopuolelle jotta saisi laajemman kuvan, tai ehkä voisi käyttää sellaista kalansilmäobjektiivia..Ähää, huijaan vaan, siivosin vaan tällaisen suikaleen olohuoneesta jotta saisin muka siistin kuvan. Kuvan laitojen ulkopuolella on korkeat pinot tavaroita jotka heti kuvan otettuani romahtivat alas..Uskokaa sitten mitä haluatte..

Résumé in english: what can you do if you would like an extreme makeover in your home but can not afford it? I share now my fantastic idea. First picture is from "before". And, after hours of hard work, you can see the fantastic result in the next picture. And this, my dear friends, didn´t cost a penny!  But it really feels like extreme makeover. Just try it and you´ll see!

Want also to show you a part of a just cleaned living-room. Just to have some proof that it REALLY is in order, now and then - for some hours..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti