keskiviikko 20. tammikuuta 2010

Muutoksen tuulia..

Kävin parilla tosi upealla blogilla joissa oli mahtavia kuvia ja huomasin että aika moni käyttää mustaa taustaa, se tuo kuvat upeasti esille. Niinpä sitten ajattelin pitkästä aikaa tehdä pienen muutoksen noin koemielessä ja laittaa tähän mustan taustan. Tosin vaihdoin tuota blogimalliakin, toivottavasti eivät kaikki kuvat sun muut menneet ihan minne sattuu..Kommentoikaa vapaasti, onko liian tumma tausta? Onko raskas lukea vaaleaa testiä tummalla pohjalla?

Ja se pitää vielä sanoa että en ole mitenkään surullinen vaikka taustan vaihdoinkin! Ja todisteeksi siitä laitan tähän parin ei-talviaiheista kuvaa ihan vaan vaihtelun vuoksi (kun sitä talvea tulee nyt ovista ja ikkunoista), ja nyt tulee mainos mainos mainos: näistä kuvista saa tilata erilaisia vaihtoehtoja (koko, materiaali), tervetuloa tutustumaan lähemmin, klikkaamalla tuota nettikaupan linkkiä tuossa oikealla ja sieltä "taidevalokuvat", sieltä löytyy paljon lisää kuvia eri tyyleissä.  Mutta nyt siis hieman väriä.. 

 

 

 

 

 


2 kommenttia:

  1. Mustaa vasten kyllä kuvat näyttää todella upeilta kun musta tuo kaikki värit hyvin esiin. Ja jälleen kerran ihania kuvia sinulla ♥ Väkisinkin alkaa jo haaveilla kesästä, varsinkin nyt kun nuo ihanat kuuramaisema on muuttunut takaisin tylsänharmaaksi kaupungiksi. Voi miten odotankaan että tuohon ikkunan takana kasvavaan kotipihlajaan alkaa tulla vihreää!

    VastaaPoista
  2. kyllä ne vaan mustasta ne värit bongahtaa hianosti esille, tykkään ja itselläni myös musta sen takia =)

    VastaaPoista