perjantai 27. marraskuuta 2009

On kivaa olla pankkiiri..

Hih, jos tuon sanan pankkiiri lukee hätäisesti, voisi luulla että siinä lukee pankkihiiri..no se lienee sama. Kello on kohta puoli kaksi yöllä ja päätin näin työpäivän (!) päätteeksi kirjoittaa lyhyen mutta todennäköisesti aika päättömän postauksen (kuten nyt väsyneenä yleensä kirjoitetaan).

En siis ole perustanut OP:lle ja Nordealle ja muille uutta kilpailijaa vaan olen tässä ahkerasti työskennellyt kuvapankkini kanssa. Se on uusin tulokas tuonne nettikauppaan ja on ollut suunnitteilla jo pidemmän aikaa. Työ on vaan aika hidasta joten homma etenee pikkuhiljaa. Tänään siellä on nyt sitten ensimmäiset kuvat, hurraa! Jos nyt joku ei satu tietämään mikä se kuvapankki on niin se on vähän niinkuin kuvavarasto josta haetaan tarvittavia kuvia esimerkiksi aikakauslehtiin, kirjoihin, esitteisiin, mainoksiin ja no, kaikkialle missä nyt kuvia on. Ne eivät kuitenkaan ole noin vain haettavissa vaan kuvaajan kanssa sitten sovitaan mitä kuvan käyttäminen maksaa, ja se riippuu käyttötarkoituksesta.

Välillä minua on hirvittänyt että mitä minä pieni nainen (tai no ei niin pieni, mutta siis kuvaannollisesti pieni isojen miesten maailmassa) uskaltaudun moisen pankin pystyttämään..mutta eipäs auta arkailu pienyrittäjän maailmassa, joten minähän yritän! Tosin tämä yrittäminen pitäisi mieluiten tapahtua valoisaan aikaan (leveä haukotus)..täytyy kai mennä käymään tuolla höyhensaarilla välillä, jaa olisikohan siitä kuvaa, kyllä täällä jossain piti olla....


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti