maanantai 1. maaliskuuta 2010

Keväästä ja voittajasta

Tänään on Kemiössä satanut taivaan täydeltä räntää. Onhan se mukavaa vaihtelua, ainaiselle lumisateelle..Eilen onnistuin peruuttamaan auton kotipihalla niin tiukasti hankeen että vaadittiin neljä ihmistä ja tunnin työ ennenkuin auto saatiin irti. Tänään ajoin kauhun vallassa meidän metsätietä ja toivoin ettei vauhti lopu kesken, loskaa oli tiellä niin paljon että tuntui kuin olisi ajanut jarrut päällä. Kaikki ihmiset ovat valittaneet pakkasia ja lumen tuloa - mutta kuka ajatteli että miten paljon ongelmia sulava lumi saakaan aikaiseksi? No, kaikesta tästä huolimatta, tai ehkä juuri sen takia, voimme luottaa siihen että kevät on todella tulossa. Tässä pari kuvatodistetta:

 

Olettekos tällaista pajunkissaa ennen nähneet? Ette ehkä ole katsoneet riittävän läheltä..Tästä ei taatusti kukaan arvaa oikein että mikä kukka on kyseessä, nämä nimittäin kukkivat ihan väärään aikaan. Kyseessä on..amaryllis!! Sain ne äidiltä joskus marraskuussa ja meinasin jo heittää poiskin kun kertakaikkiaan mitään ei tapahtunut, ei elonmerkkiäkään. Mutta sitten alkoi jotain tapahtua, ja nyt minulla on ihanat kukkivat amaryllikset, vieläpä erikoisen väriset (ainakin minulle). Tässä varressa on neljä kukkaa! Näettekö mitä muuta kuvassa on? Kyllä, on se..KOIVUNLEHTI!!! Ei sentään vielä ulkosalla, mutta mies toi "kukkia" sisälle pari viikkoa sitten, eli noin 1,5 m korkean koivunoksanipun. Kodin lämpö toi tuloksia ja nyt saamme nauttia tästä ennakkonäytöksestä. Ovat ihanan tahmeapintaisia, ihan kuin oikeasti ulkonakin, ne "untuvikko-lehdet". 
Sitten siihen blogi-kilpailuun joka päättyi eilen illalla. Ihan mielettömästi kiitoksia kaikille teille jotka kerroitte mielipiteenne, lisääkin olisi mahtunut mutta olen tosi iloinen saamistani vastauksista! En olisi uskonut että on niin vaikea antaa palkinto vain yhdelle, oikeastaan haluaisin palkita teidät kaikki ihan siitä hyvästä että kerroitte minulle ajatuksianne sisustamisesta - mutta kun tässä kilpailussa on vaan yksi voittaja, on valittava teistä yksi. Ja voittaja on....LAURA!! ONNEKSI OLKOON!! Olen yhteydessä sähköpostitse niin saat kertoa minkä seteistä haluat palkinnoksi!

Lauralle ja teille kaikille muille ihanille - nautitaan pienistä ja suurista muutoksista kotonamme, ei niiden tarvitse olla hintavia ja merkittäviä mutta kunhan ne ovat juuri meille tärkeitä, on muutos onnistunut! 

1 kommentti:

  1. JEEEEEEE!!!
    Kiitos kauheasti!!
    Tarkkailen sähöpostiani innolla...Kiitos vielä kerran!JIPPIII!!
    Laura ;)

    VastaaPoista