sunnuntai 21. helmikuuta 2010

Mielipidekilpailusta ja muustakin

Huhhuh, välillä tuntuu että on jäänyt jaloistaan kiinni karuselliin joka mennä viuhuu eteenpäin kiihtyvällä vauhdilla, tiedättehän sellainen jossa ne "korit" ovat pitkien narujen  päässä kiinni ja mitä kovempaa mennään, sitä laajemmassa kaaressa ne "lentävät" - minä olen siis ylösalaisin kiinni sellaisessa jaloistani roikkumassa..Sama tunne lienee kaikilla joskus, elämä on kiireistä.

Jos nyt ajattelette että minä olen jänistänyt siitä kotireportaasista, niin en ole. En ole vaan oikein ehtinyt paneutua siihen kuluneella viikolla. Paitsi sen verran että olen löytänyt keittiöön uudet verhot! Tai siis löysin paikallisesta tekstiilikaupasta kangasta joka oli riittävän Peppi Pitkätossumaista. Sitä ei ollut kovin paljon mutta tuli minulle ihan riittävän leveät verhot. Kuosi on tällainen:

 

Uh, taas tuollainen salamakuva, en vaan yksinkertaisesti VIITSINYT raahata jalustaa esille...Mutta näette kuitenkin että edistystä tapahtuu kodinuudistusrintamalla!

Tuli muuten tässä mieleen että oletteko huomanneet Liv-kanavalla sunnuntaina iltapäivällä ohjelman nimeltä Uusi elämä maalla? Suosittelen ehdottomasti jos rakastatte "löydä rähjäinen talo ja tee siitä unelmiesi koti ja muuta elämäsi muutenkin"-tarinoita. Minä rakastan näitä tarinoita, tosin olen nyt huomannut että ne noudattavat samaa kaavaa (aina tulee kiire ja rahat loppuvat mutta loppu hyvin kaikki hyvin) tässä ohjelmassa mutta ei se mitään. Ohjelmaidea on juuri minun mieleeni, katsokaa ihmeessä ja kertokaa mielipiteitä!

Ja nyt TADAA - on KILPAILUN vuoro!! Ihan vaan mielenpiristykseksi laitamme nyt pystyyn mielipidekilpailun. Outo nimi mutta en oikein tiedä miksi sitä voisi muutenkaan kutsua.  Esitän yhden kysymyksen ja se joka perustelee vastauksensa parhaiten/hauskimmalla tavalla/muuten kivasti, voittaa! Kysymys kuuluu:

Mikä on mielestäsi paras ja/tai inspiroivin vuodenaika sisustamiselle/sisustuksen uusimiselle? Perustele!

Eli nyt kaikki reippaasti vastaamaan, palkintona on Laura's verkkokaupan valikoimissa oleva taidevalokuva-korttisetti (huh mikä sana), voittaja saa valita yhden setin seuraavista vaihtoehdoista:

 
"Luonnollinen"


"Abstrakti"


"Lumi ja jää"


"Nostalgia"

Setissä on siis viisi erilaista avattavaa korttia, sisäpuoli valkoinen, kirjekuoret kuuluvat mukaan. Setin arvo      10 €.

Eli yksi näistä seteistä lähtee sille joka tämän kilpailun voittaa. Vastaamisaikaa on tästä hetkestä ensi viikon sunnuntaihin 28.2.10 klo 18.00. Vastata voi lähettämällä kommenttinsa tähän postaukseen tai jos ei halua niin tehdä, voi myös lähettää vastauksensa minulle sähköpostitse, osoite löytyy tuolta oikeasta reunasta jostain kohtaa..

Nyt siis reippaasti osallistumaan - ja mukavaa uutta viikkoa, monella se on hiihtolomaviikko!

6 kommenttia:

 1. Nyt tulee ensimmäinen vastaus, kun aikaa oli päätin vastata :D JA TOIVON ETTÄ TÄMÄ INNOSTAISI MUITAKIN!Minusta tuo aika on......KEVÄT! Kevään valo,luonto ja lämpö saa joka vuosi herämään horroksesta. Silloin sitä rupeaa mieleen tulvimaan kaikkia ihania verho-,matto-, tauluidiksiä. Silloin ajatelee että nyt tulee kesä,haluan kotiin jotain kevyttä,puhdasta,valoisaa ja mukavaa!On aika vaihtaa tummat ja pimeät verhot keveisiin tuulenheiluttelemiin(kun halutaan tuulettaa ja avataan ikkunat, ja verhot heiluu tuulessa?)ja läpinäkyviin verhoihin. On aika tuoda ensimmäiset voikukat(?) maljakkoon. On aika siivota pölyt joita ei ole talven pimeydessä sohvan uumenista jaksanut nousta puhdistamaan :D On aika ruveta valmistelemaan kesää!!!!!Niin,kyllä se aika on kevät, olen aivan varma!Terveisin,Laura ;)

  VastaaPoista
 2. Hei Laura! Kiitos kivasta kommentistasi, näinhän se on että jonkun on uskallettava ensimmäisenä, hienoa että sinä teit sen! Tosi ihana perustelu tuolle keväälle, ihan silmissäni näen kuinka ne verhot heiluvat lämpimässä kesätuulessa..rohkeasti vaan muutkin kommentoimaan! toivoopi Laura

  VastaaPoista
 3. No tottakai pitää osallistua. :)

  Minulle ehdoton sisustusaika on kyllä talvi. Ihan jo siksi, että tulee oleiltua paljon sisällä ja ehtii katselemaan ympärilleen ja kyllästymään näkemäänsä moneen kertaan. Talvella tahtoo olla muutenkin enemmän aikaa suunnitella kaikenmoista, talvi tahtoo itselläni olla yleensäkin sellaista sisäänpäin (ja kotiinpäin) käpertymisen aikaa.

  VastaaPoista
 4. Hej!
  ska ert hem vara med i en tidning? Vad roligt!! Vilken??

  VastaaPoista
 5. Hej Kamomilla! Nää, vi skall inte vara med i någon tidning, det är bara på skoj som jag har tänkt göra ett "hemma hos-reportage" från vårt hem hit till bloggen! Det skulle vara roligt att vara med i en inredningstidning men det lär dröja, det är så mycket att fixa här hemma..

  VastaaPoista
 6. Hei vaan Laura!
  Osallistun tottakai..ja mun mielessä risteilee sekä kevät että loppusyksy/joulunalusaika...ehkä se on se..siis se loppu syksy...silloin haluaa rauhottua, poltella kynttilöitä ja kotiin laskeutuu joulun odotus...verhot ja matot vaihtuvat punaiseen.. tontut kurkistelee hyllynreunuksella...nyt on jo ihan kohta maaliskuu..tontut ja joulujutut on jo kerätty pois, mutta punainen vielä hetken hallitsee ja kynttilät saa palaa...pian on taas aika kevään ja valon ja silloin kotikin herää kevyempään ja valoisampaan aikaan...kiitos kivasta blogista..täällä on mukava vierailla ja katsella ihania kuviasi...

  VastaaPoista