lauantai 6. maaliskuuta 2010

Kevätauringon paisteessa..

En löydä aurinkolasejani mistään. Tämä on niin turhauttavaa, alkutalvella etsitään auton lämmityskaapelia ja jääraappaa, keväällä taas aurinkolaseja. Tänään niille olisi ehdottomasti ollut käyttöä, valkoiset hanget ja kirkas aurinko ovat aikamoinen silmiä koetteleva ilmiö. Olemme toivorikkaana odotelleet että tulisi kunnon kantohanki, pääsisimme hiihtämään ihanille pelloille tässä ulkopuolella. Mies oli jo eilen ihan varma että nyt kantaa, olihan se kantanut koiraakin. Niinpä hän meni tuohon meidän kasvimaalle tyttären ja koiran kanssa, hyvin meni, välillä hän upposi melkein vyötäröä myöten umpihankeen... Tänään yritimme uudestaan, olihan yöllä ollut sentään -15 astetta pakkasta. Aurinko sai puutarhageenit hereille ja ajattelin yhdistää hankikävelyn ja puutarhasuunnittelun. Ei tullut mitään. Kaiken lisäksi huomasin että lumi osaa olla aika kovaakin, kun jalka meni sen kopperoisen pinnan läpi syvälle hankeen. Hiihtämisestä ei tullut mitään, kunhan sitten vähän kävelimme. Tuuli nipisteli poskia mutta aurinko ajoi karvalakin melkein pois päästä. Outoja ristiriitoja tuossa säässä tällä hetkellä, kaikki kuitenkin täysin asiaankuuluvia näin kevättalvella!

Blogi on ollut tällä viikolla ajatuksista aika kaukana, menossa on näyttelyyn valmistautuminen. Aikaa on vielä pari viikkoa mutta hommia riittää. Edessä on historiallinen näyttely, nimittäin ensimmäinen yhteisnäyttely minulla ja miehellä. Tosi kivaa! Esille tulee maalauksia ja taidevalokuvia. Paikkakunta on Rauma, laitan tarkemmat tiedot vähän lähempänä tuota ajankohtaa jos vaikka joku teistä lukijoista haluaisi tulla moikkaamaan!

Olen väsännyt kutsukorttia tukka pystyssä, en olisi millään uskonut että on niin vaikeaa sovittaa samaan korttiin kahden erilaisen taiteilijan työtä...Toivottavasti lopputuloksesta tulee hyvä. Kaiken lisäksi tulostin käyttäytyy oudosti, vaihdoin siihen uudet värisäiliöt (tai miksi niitä lasertulostimessa nyt sitten sanotaankin..) ja nyt tuntuu että se on ylen ihastunut siniseen ja punaiseen. Mitähän on mennyt vikaan? En uskaltanut alkaa asetuksia muuttamaankaan manuaalisesti, en olisi varmaan saanut niitä enää oikein ollenkaan..Hassua muuten että ihan aina tapahtuu jotain teknisesti tosi hölmöä juuri silloin kun on näyttely tulossa, elämä olisi kai muuten liian helppoa ja stressitöntä - ??

Perheessämme on yksi jolla on aurinkolasit tallessa ja kantoa hangessa..

 

Tässä ollaan kyllä sohvalla ja opiskellaan koiran oikeaa käytöstä. Sehän onkin kätevää kun koira hoitaa tuon kouluttautumisen ihan itse.. 

Olemme itse asiassa opettaneet Tipille pari uutta temppua, hauskin on temppu nimeltä "mangu". Sillä ei ole siis mankumisen kanssa mitään tekemistä, nimi tulee siitä että Tipi on ihan mangustin näköinen kököttäessään takapuolen varassa etutassut pystyssä. Täytyypä ottaa siitä seuraavalla kerralla kuva, niin näette..

Nyt loikkaan tästä tuonne ruotsinkieliseen blogiin, jos joku haluaisi lukea nämä melkein samat tekstit mieluummin ruotsiksi, on blogin nimi  prinsessan med doftarten (klikkaa nimeä niin pääset sinne). Mukavaa viikonloppua, muistakaa tankata D-vitamiineja auringosta mutta suojatkaa silmänne - kuten tuo meidän Tipi..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti