lauantai 10. lokakuuta 2009

Koneilla leikkimisestä ja puutarhan hoidosta

Varokaa, olen leikkinyt tietokoneella...tai no ei se niin vaarallista ollut, kunhan nyt leikin tuolla kuvankäsittelyohjelmalla vaan ja tein taas kollaaseja. Se on sitten hauskaa, mutta vie kyllä aikaa..Kun minun piti taas vaan tulla kirjoittamaan pikaisesti ja laittaa pari kuvaa ja sitten eksyin tekemään niitä kollaaseja ja...koko internet ja tietokone on ihan kamalan vaarallinen. Aikarosvo ja vaikka mitä. Mitäs sitten jos minä tulen ihan höperöksi ja istun vaan ja surffaan kaikilla ihanilla blogisivuilla, leikin kuvien kanssa ja kirjoitan näitä hömppäjuttuja päivät pitkät. Kukaan ei hoida enää kotia, tiskit homehtuvat pöydälle jolta hiiret syövät muruja, lapsi parkuu nälkäänsä ja mies muuttaa veneeseen protestiksi. KAUHEA tulevaisuus-skenaario, siispä pois se minusta..Vakavasti puhuen on kyllä myönnettävä että kun nyt teen työtä netissä ja kirjoitan blogia netissä ja hoidan muutenkin yhteydenotot netissä niin..olen kyllä tullut vähän nettihulluksi. On tehtävä työtä sen asian eteen ettei jumiudu tähän koneen eteen niin usein. Onkohan olemassa sellaisia AA-kerhoja nettivieroitukseen haluaville? (ja siis ei mitään pahaa todellakaan oikeasta AA-kerhosta jottei kukaan pahoita mieltään) Ehkä siinä olisi jollekin tulevaisuuden ammatti. Kerhoahan voisi mainostaa...netissä! Höh, nyt tämä lähti jotenkin oudoille raiteille tämä juttu, taidanpa siirtyä pihalle hetkeksi..

Siellä itse asiassa vietin tänään tovin. Eilen suunnittelin että olisin IHAN KOKO PÄIVÄN ulkona ja kuopsuttaisin puutarhassa, mutta eihän siitä sitten mitään tullut. Ensin tein omena-marsipaanipiiraan ja sitten laitoin karjalanpaistin uuniin ja sitten järjestelin huushollin ja sitten...Olenkohan minä tullut jotenkin hitaaksi kun ehdin nykyään niin vähän..No, ehdin kuitenkin tehdä jotain ulkonakin. Istutin patioruusut kukkapenkkiin (juu, suosittelen, kukkivat seuraavana vuonna tosi nätisti siellä eikä ole vaan kertakäyttöruusuja), revin hajuherneen "rontit" alas (laittoivat kovasti hanttiin), tyhjensin kukkaruukkuja ja vein paleltuneita kukkia kompostiin. Istutin callunoja sinne sun tänne, nättiä tuli. Callunat ovat paljon parempia kuin kanervat, kukat pysyvät kevääseen saakka. Suosittelen!  Otin pari tunnelmakuvaa ja tein niistä sen kollaasin, tällainen tuli:

Harmi kun nuo kuvat ovat tässä blogissa niin pienet, on vaikeaa saada selvää..teidän täytyy varmaan taas käyttää sitä suurennuslasia..Sitten innostuin kokeilemaan ihan villisti ja sain aikaan tällaisen:Tässä oli niin ihanat värit, kuvassa on sikermä kesäkukkia. Juu, on siinä, uskokaan nyt vaan..

Nyt täytyy mennä hetkeksi lukemaan sisustuslehtiä ja sitten nukkumaan. Oikein ihanaa viikonlopun jatkoa teitille!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti