sunnuntai 28. marraskuuta 2010

..sano jänis pakkasta..

Yö tuli valvottua sairastuneen lapsen kanssa, toinen silmä auki, nukkuen ehkä kymmenen minuutin pätkissä. Nyt ajatus liikkuu suurin piirtein yhtä sutjakkaasti kuin auton öljy jos nyt menisin käynnistämään..Tuli mieleen että tytär on viimeksi ollut kipeä toukokuun lopussa joten ei todellakaan ole valittamista. Tosin ei pysy tuo "rutiini" yllä kun harvoin sairastetaan..Meitä on täällä hoitajia useampiakin, nelijalkainen ei ole ollenkaan vähäteltävä sellainen..


Koirat ovat valtavan herkkiä tuntemaan että jollakulla ei ole asiat hyvin, on liikuttavaa nähdä tämänkin "puolitoistapystykorvaisen tyttösen" huolehtivat pikku emännästään.

Alkava viikko on sairastamista lukuun ottamatta täynnä jännitystä ja toimintaa. Ihan hiljattain saimme mahdollisuuden vuokrata pienen myymälätilan Kemiön keskustasta ja sinne avataan ensi viikon lauantaina "Kahden viikon galleria" - saan siis jälleen mahdollisuuden pitää puotia, ainakin noin tilapäisesti! Jippii! Kaksi viikkoa pidämme puotia auki, esillä upeita maalauksia, taidevalokuvia ja -kortteja, retro- ja vintage-aarteita tuolta nettikaupasta sekä Redesigned by Laura-tuotteita eli kierrätysmateriaaleista tehtyjä kivoja juttuja kotiin. Valmistelut ovat täydessä käynnissä, aikaa on vähän koska päätös syntyi niin nopeasti. Kääks..


Niin, tämä on ihan perinteinen ristipistotyö mutta siitäpä tuleekin vielä ihan jotain muuta, samoin kuin upeista kehyksistä..


Värkkäsin itselleni samalla riittävän ison neulatyynyn kastikekulhosta ja vanhasta tilkkutäkin palasesta, vähän samantyylinen on tulossa puotiinkin..

Laittakaapa päivämäärä ylös ja tulkaa tekemään kivoja ostoksia! Puoti on helppo löytää, keskellä Kemiötä on MacDaniels grilli/ravintola ja saman rakennuksen toisessa päässä olemme me! Ajankohta oli siis 4-19.12 ja avoinna olemme ma-pe 11-17, la 11-14, su 13-16. Pidämme auki myös itsenäisyyspäivänä klo 13-16. Oikein lämpimästi tervetuloa talviseen Kemiöön!

Har vakat med en sjuk dotter nästan hela natten, tankarna flyter ungefär lika bra som oljan i den frostkalla bilen..Men jag kan inte klaga, hon var sist sjuk i slutet på maj..

Veckan som börjar imorgon kommer att vara spännande - vi skall ha Två veckors galleri i Kimito! Det skall vara fyllt med jättesnygga målningar, konstfoton och -kort, retro- och vintageskatter och "Redesigned by Laura S-produkter", dvs smått och gott till hemmet gjort av återvinningsmaterial. Hjärtligt välkommen att titta och göra inköp! Tidpunkten är alltså 4-19.12, öppet må-fre 11-17, lö 11-14, sön 13-16. Vi har också öppet på självständighetsdagen kl 13-16. Det är lätt att hitta oss: i mitten av Kimito centrum finns Mac Daniels grill/restaurang och i samma hus finns vi!  

2 kommenttia:

  1. Laura, sullapa on kiva blogi. Löysin blogisi klikkaamalla "romuromantiikka"-sanaa, olen sen itse lanseerannut Suomeen vuosia sitten. Kirjoissanikin (5 kpl) olen tuota romuromantiikkaa viljellyt. Hieno sana. Pikaista paranemista koko poppoolle! Olisi kiva päästä Kemiön putiikissasi käymään...

    VastaaPoista
  2. Hei Paula, kiva kun tulit käymään! Toivottavasti tulet toistekin ja tervetuloa vaan putiikkiin!

    VastaaPoista