keskiviikko 17. marraskuuta 2010

Kuvaterveiset

Kotona ollaan taas! Kiva oli reissu mutta kyllä on vaan mukavaa päästä omaan kotiin ja omaan petiin. Me kun täällä metsäkorvessa asumme, emme ole oikein tottuneet kaupungin ääniin ja keskuslämmitykseen.

Rauma on valtavan sympaattinen kaupunki ja ihmiset ovat ystävällisiä ja rentoja, se on jälleen kerran todettava. Teimme tyttären kanssa kivan fotosafarin vanhaan Raumaan, eli siihen osaan jossa on vallan puutaloja. Tässäpä teille siis kuvakimara..
Toivottavasti jaksoitte katsoa noin monta kuvaa, päätin siirtyä isompaan kuvakokoon kun nuo ihan pienet ovat niin avuttoman näköisiä..Vanha on kaunista, se on todettava Raumankin kohdalla. Paljon on hävitetty vanhoja rakennuksia samassa typerässä uudistusvimmassa kuin niin monella muullakin paikkakunnalla. Uudisrakennukset kelpaavat tulla kuvassa esitellyiksi korkeintaan näin..


Kun lähdimme tuolle "safarille", päätin että yrittäisin nähdä kiinnostavia yksityiskohtia, katsoa vähän eri silmin kuin yleensä. On ehkä mahdotonta olla näkemättä samoja kiinnostavia kuvakulmia kuin muutkin valokuvaavat turistit, mutta asenne teki retkestä tavallista mielenkiintoisemman. Haluan uudestaan tuonne kuvaamaan, ehkä kesällä kun ei ole pelkoa räntäsateesta ja kohmeisista sormista!

Tästä postauksesta lähtien yritän tähän loppuun laittaa ruotsinkielisen tiivistelmän. Minulla on kyllä  ruotsinkielinen blogikin, mutta en tahdo millään ehtiä päivittää sitä erikseen. Siispä, yhdistellään vähän.

Hej på er alla svenskspråkiga läsare! Som jag lovade, kommer jag from denna dag att göra en kort sammanställning av dagens text på svenska. 

Vi är hemkomna från en veckas utställningsresa till Raumo, 150 km från vår hemö. Det var en rolig och intressant vecka men ack vad det var roligt att få komma hem till sin egen säng igen! Vi är så vana vid tystnaden så det vill inte riktigt fungera att sova i stan..

Dottern och jag gjorde en rolig fotosafari till de gamla delarna av Raumo där det endast finns trädhus i mycket vackra färger. Målet var att försöka se lite annorlunda på det hela, inte riktigt som alla andra turister. Vet ej om vi lyckades men roligt hade vi definitivt! Gammalt är vackert, det är tur att det i många städer har bevarats av de gamla husen - det finns ju faktiskt inget vackert att säga om de nya..Hoppas du kommer och läser igen - skall försöka komma ihåg att skriva lite på svenska också varje gång..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti