sunnuntai 7. marraskuuta 2010

Ja lisää näyttelyitä!

Voiko ihmisen pää tulla liian täyteen muistettavia asioita? Tai no ei sitä tarvitse edes kysyä, kun tässä istuu todiste siitä että kyllä vaan voi..Olen pakannut tavaroita, lähetellyt sähköpostitse näyttelykutsuja, hoitanut huushollia siinä sivussa ja vaikka mitä. Tiistaina matka käy taas Raumalle näyttelymatkalle, se on tosi kivaa! Reissussa ollaan koko viikko ja vaikka se on työmatka, ehtii siinä paljon muutakin. Menen aarrejahtiin tietysti jne..Yritän saada tähän tuon näyttelymainoksen, katsotaan onnistuuko kun on niin tuhottoman iso tiedosto..Ke-pe 10-12.11 olemme Villa Jussoilassa, Karjalankatu 16, 2 krs
Su-ma 14-15.11 olemme Posellissa, Nortamonkatu 12.
Lämpimästi tervetuloa!

Jos tosiaan liikutte siellä päin, asutte lähistöllä tai haluatte tehdä retken Raumalle, suosittelen ehdottomasti, näyttely on näkemisen arvoinen! Meri- ja purjelaiva-aiheisten maalauksien lisäksi nyt on esillä myös teräksestä ja raudasta tehtyä meriaiheista taidetta.  Jos haluatte lukea enemmän taidemaalari John Sycholdista, löytyy hänen henkilökuvansa täältä "Taiteilija John Sychold"-otsikon alta.

Ja nyt on mentävä katsomaan unikuvia jotta jaksaa huomenna jatkaa matkajärjestelyjä. Jaksamisesta tuli ihan extempore mieleen tienvarsimainos, taisi olla Blue1:in. Siinä lukee JAKSAA JAKSAA. Se on jotenkin nerokkaassa yksinkertaisuudessaan niin syvällinen että sitä on pakko aina vähän ajatella vaikka sen olisi nähnyt monta kertaa. Ajatelkaapa tekin. Öitä!

(Miksi nuo rivit harottavat tuolla lailla, mikähän tälle vempaimelle nyt tuli..se ken ymmärtäisi..)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti