keskiviikko 25. elokuuta 2010

Vaihtelevaa pilvisyyttä

Tähän päivään on mahtunut lähes kaikki sääolosuhteet - on satanut, paistanut, ukkostanut, tuullut, ja varmaan vähän muutakin. Jos on tarkoitus lähteä aamulla liikenteeseen ja tulla vasta illalla takaisin, pitää mukana olla matkalaukullinen varusteita, kaikkea snorkkelista karvasaappaisiin. Epäilyttävästi tuntuu siltä että vuodenaika todella vaihtui ihan muutamassa päivässä. Lauantaina olimme vielä uimassa, vaikka olikin enemmän villapaitakeli. Viime vuoden ennätystä, viimeinen uinti 18.9,  taitaa olla mahdoton saavuttaa. Silti vielä sisimmässäni elättelen toiveita että tulisi  intiaanikesä ja yllättäisi ja sitten mentäisiin taas uimaan.


Nyt minun pitäisi saada tehtyä aasinsilta jotenkin outoihin valokuvauskohteisiin mutta en vaan mitenkään keksi miten..on siis vaan ronskisti hypättävä aiheesta toiseen eli: mahdan minä olla kamerani kanssa aika omituinen näky monien mielestä, seison kasvot (ja kamera) kiinni venevajan seinässä kun selän takana on upea merimaisema. Kuvaan minä sitä mertakin mutta kun seinässä näkyy jotain kiinnostavaa, oletteko huomanneet..


..ja mitäs tuolla näkyy, onko se karttakirjan sivu kenties..
..onpas runsasvetistä seutua..ja mikäs se tämä sitten on..

Hiiri ja nalle leikkimässä vai..kuka osaa arvata mitä tässä kuvassa oikeasti näkyy? Rohkeasti vaan kommentteja ja arvauksia tulemaan!

Ympärillämme on niin paljon mielenkiintoista nähtävää - oletko joskus pysähtynyt katsomaan?

1 kommentti:

  1. Laura olet varmasti mailman paras kuvaaja, ihan super. Jatka saamaan tahtiin niin saat paljon iloa ja kauneutta ympärillesi. Näin mekin huomaamme miten suurta taidetta on ympäristössämme. Suuret kiitokset sinulle!

    Orvokki

    VastaaPoista