maanantai 2. elokuuta 2010

Hyvin meni!

Mielenkiintoinen ja jännittävä Konstrundan-viikonloppu on ohi, lämmin kiitos kaikille teille jotka tulitte meitä tapaamaan! Meillä oli todella mukavaa, toivottavasti teilläkin! Tässä vähän tunnelmakuvia viikonlopustamme (ihmisiä ei kuvissa näy, koska kun he tulivat, halusimme keskittyä heihin emmekä kuvata!):Ensimmäisenä vastaan purjehti upea rautainen Ilon aalto, mieheni tekemä taideteos..


Seinätilaa on sisällä vähän joten otettiin kaikki muutkin seinät käyttöön..
Nettikauppa pääsi mukavasti esille pihapuodissa, joka oli ihan kirjaimellisesti pihalla..tässä vielä muutama herkkupala sieltä..
Monet näistä tuotteista tulevat ihan lähiaikoina myös nettikaupan valikoimiin, paitsi nuo ihanat retrohelmet jotka jo ovat siellä! Mutta ensin aion kokeilla pari päivää miltä tuntuu olla tekemättä yhtään mitään eli pidän siis vähän lomaa!
Mukavaa viikkoa!

3 kommenttia:

 1. Ihana pihapuoti tarvikkeineen, ja nuo retrohelmet on kivat, kaikkia retro on kivaa.
  Hauska iloinen blogi sinulla, kun kiireiltäni ennätän, piipahdan taas tänne :)

  VastaaPoista
 2. Hei Seijastiina! Kiitos kommentista, ja tervetuloa lukemaan uudestaan koska vaan! Mukavaa elokuuta, lämpöä ja ihania kuutamoiltoja..

  VastaaPoista
 3. Kaikkea kaunista blogissasi!
  Itse olen juuri keräillyt kirppis tavaroita, täytyis mennä vakoilemaan hintoja. Se vaan että tulee sitten aina itsekin tehtyä kivoja ostoksia siellä :)
  Kemiö on varmaan kaunis paikka!

  VastaaPoista