torstai 26. elokuuta 2010

Ohoo..
Uskomatonta, minullekin tuli tällainen tunnustus Mäntylän emännältä (kiitos niistä teknisistä neuvoista, onnistuin sitten lopulta..:)), kiitos ihan tuhannesti,  et usko miten mukavalta se tuntui! Aika harvoin tulee kommentteja kirjoitettuihin teksteihin ja voi tulla olo että lukeekohan näitä paljon kukaan..laskuri tosin näyttää että lukee mutta tuo tunnustus tuntui todella kivalta, nyt on hyvä mieli kirjoittaa taas lisää!

Jaaha ja sitten niihin toisiin tunnustuksiin, hmm..mitäs minä sitten...

1. Haaveilen repäiseväni vielä joskus hankkimalla ison remontoitavan talon johon saisi saman katon alla Galleria Sycholdin taiteellemme sekä sisustuskaupallemme joka nyt toimii vain netissä.

2. Olen hieman laiska, tämä ilmenee varsinkin aamuisin. Aikaiset nousut ovat myrkkyä.

3. Rakastan ilta- vai pitäisikö sanoa yösyömistä. Hyvä sisustuslehti, lasi viiniä ja maukkaat voileivät tekevät iltahetkestä juhlaa. Harmi vaan että nämä juhlat näkyvät ulkomuodossa..

4. Pelkään isoja eläimiä kuten hevosia ja lehmiä. Yritän olla siirtämättä näitä pelkoja tyttäreeni joka pitää kovasti hevosista.

5. Olen kärsimätön. Jos ryhdyn johonkin työhön,  se pitäisi saada heti valmiiksi, muuten voi hihat palaa.

6. Inhoan yleisön edessä esiintymistä. Ajatus joukosta ihmisiä (vaikkakin ystävällisiä) jotka kaikki katsovat minuun, saa hien otsalleni.

7. Luomisvimman iskiessä unohdan kaiken muun. Ruoanlaitto tuntuu asialta jota tehdään jollain toisella planeetalla, koti katoaa ympäriltä. Onneksi vain tilapäisesti.

Siinäpä teille kauheita tunnustuksia. Toivottavasti selvisitte vain lievillä järkytysoireilla..;)

2 kommenttia:

 1. Hehheh...=D Järkytys ja ikuiset traumat tuli noista paljastuksista... No ei vaineskaan. Lisää mukavia juttuja ja hienoja kuvia vaan meille ihmeteltäviksi!

  VastaaPoista
 2. Yleisön edessä esiintymisen voi jotenkin oppia. Itse olin vuosia kotosalla lasteni kanssa.

  Sitten humpsahdin työelämään ja joudun tilanteiseen joissa pitää esiintyä, vangita ihmisten mielenkiinto, opettaa, pysyä pätevänä silloinkin, kun eiihan tarkkaaan tiedä. Yhtäkkiä se löytyi itsestä,
  vaikka aluksi inhosin koko asiaa.

  Sitä siirtää itsensä tilanteen ulkopuolella, löytää jokin roolin, johon tukeutua ja oma itse on turvassa.

  Kotona olen oma herkkä, luova itseni, hissun kissun asioita tekevä, nautiskelija.

  Töissäni aivan erilainen ja kuitenkin minä. Outoa. :)Rentouden olen pyrkinyt siirtämään kaikkeen mitä teen, paniikintunteidenkin keskellä pyrin ottamana letkeästi, kotona sitten tilanne purkautuu.

  VastaaPoista