maanantai 1. elokuuta 2011

Pieni tervehdys - En liten hälsning

Olen havainnut että useimmissa blogeissa eletään hieman kesäistä hiljaiseloa. Se on ihan rentouttavaa, joskin omaan hiljaisuuteeni on hieman eri syyt. En ole vain jaksanut kirjoittaa. Olo on ollut huono, terveys on reistaillut. Uskon että keho viestii myös loman tarpeesta, pitäisi päästä nollaamaan kokonaan. Mutta kun ei tahdo enää osata..

Elokuu alkoi, tuntuu haikealta. Kesän loppu alkaa olla näkyvissä. Tosin elokuu on yksi suosikeistani, toivotaan että lämpöä riittää vielä pitkään. Sitä tarvitaan jotta jaksetaan taas talven yli.

Toivon että teillä kaikilla on siellä suhteellisen hyvä olla ja olette nauttineet kesästä. Nauttikaa edelleen! Ja käykää aina välillä moikkaamassa täällä, Metsän suloisimmassa paikassa. Kyllä minä kirjoittelen..


Jag har märkt att det i en del bloggar har varit lite stiltje, och det skall så vara också. Man skall kunna låta bli att skriva då och då. Jag har dock varit tyst av andra anledningar. Hälsan krånglar och jag har inte orkat skriva. Kroppen säger ifrån att det skulle behövas ordentlig semester med noll "måsten". Jag har bara så svårt att slappna av nuförtiden..

Idag är det första augusti, det känns lite vemodigt. Hösten börjar närma sig. Fast å andra sidan gillar jag augusti jättemycket, hoppas det fortsätter att vara varmt länge ännu. Vi behöver all sol och värme som vi kan få för att orka med nästa vinter. 

Jag hoppas att ni alla har det relativt bra och att ni har njutit av sommaren. Fortsätt med det och kom och hälsa på igen här, på Skogens skönaste plats. Jag lovar att skriva.

1 kommentti:

  1. Olen käynyt välillä blogissasi ;)
    Toivottavsti olosi on paranemaan päin.

    Oikein mukavaa elokuun alkua. Rakastin elokuuta Dragsfjärdissä, heinäsirkat soitelivat ja kylmän raikas meri ilma tuoksui vahvana. Syksy on kaunista Kimitossa.

    VastaaPoista