torstai 25. elokuuta 2011

Silloin ja nyt - Då och nu

Löysin tyttärelle hiljattain kirpparilta ihanan juhlamekon edullisesti..

Kotona kokeiltiin ja mekko oli kuin tehty uudelle omistajalleen. Mietin että miksi mekossa oli jotain tutunoloista..kunnes muistin..

Kahdeksan vuotta sitten tyttäremme sai ystävältämme lahjaksi ihanan mekon, joka silloin oli hieman löysä, mutta käytössä ja niin ihana. Tytär oli silloin seitsemän viikkoa vanha. Ja kyllähän noissa on aika paljon yhtäläisyyksiä, eikö totta? Aika kuluu ja lapset kasvavat..(huokaus)

Hittade för ett tag sedan en härlig festklänning till dottern. Den var som gjord för henne. Men varför var det  något bekant över klänningen? Fick tänka ett tag, men sedan kom jag ihåg..

Den första klädpresenten vår dotter fick av vår kära vän, var en festklänning. Då var det lite stor, men användes och var så söt. Dottern var då sju veckor gammal. Visst påminner klänningarna varandra? Tiden går och barnen växer...(suck..).

2 kommenttia:

  1. Ihana mekko ja todellakin niin samanmoinen kuin vanha...

    Onko tuo yläkuva teidän talosta...IHANA...☺ Ymmärrän, että on metsän suloisin paikka...☺

    VastaaPoista
  2. Kaunis on ja niin nostagista. Arvaa mitä minä myös näin noissa mekoissa tutun mekon jonka ostin 21 vuotiaalle tyttärelle joka silloin oli 10 vanha. Hän lauloi Kuorossa Tapiolan, samanlainen mekko päällä. Hauska sattuma :)

    VastaaPoista