maanantai 22. elokuuta 2011

Ja voittaja on.. - Och vinnaren är..

Niin se viikko vaan vierähti..kiitos teille kaikille jotka otitte kilpailuun osaa, kommenttejanne oli todella hauskaa lukea! Ajatelkaa millaisen tarinan saisi aikaiseksi jos lähtisi noita kirppislöytötarinoita oikein keräilemään..:)

Voittajaa oli todella vaikea valita, oikeastaan olisitte kaikki palkinnon arvoisia! Mietin asiaa koko eilisen illan ja tässä tulos: voittajia onkin kaksi! Onneksi olkoon siis, ANJA ja KAMOMILLA!! Anjan tarina oli mielestäni aivan hulvaton, näen sieluni silmin miten teidän koiralla on oma reppu selässä kun lähdette retkelle!! Ja Kamomillan tarina on taas kuin kirppisfanin unelma; halvasta kassista löytyykin aarre!

Anja jo esittikin toiveensa, että jos hän voittaa, hän haluaa Kukko ja kana-päällisen! Se siis lähtee postissa, kunhan Anja ensin laitat osoitteen minulle sähköpostiin info(at)lauras.fi.

Ja Kamomilla; kerro minulle kumman päällisen haluat ja laita osoite minulle myös sähköpostiin niin saan laitettua sinunkin palkintosi postiin!

Jos joku innostui näistä ihanan nostalgisista päällisistä, ovat niitä nyt myynnissä tuolla nettikaupan puolella, tuoteryhmässä tekstiilit, Coca-Cola aihe on loppu mutta jos joku juuri sellaisen haluaisi, ottakaa yhteyttä sähköpostiin niin tehdään sellainen! Muuten löytyy päällisiä seitsemällä eri aiheella! Käykääpä katsomassa vaikka tästä.

Mukavaa alkuviikkoa - ja tehkääpä jatkossakin hauskoja löytöjä!


Jaha, dit for den veckan..Då var också tävlingen slut och det är dags att berätta namnet på vinnaren!
Först vill jag tacka för era kommentarer, det var jätteroligt att läsa dem! Tänk vilken "story" det skulle bli om man gav sig ut och samlade ihop alla dessa berättelser..

Det var otroligt svårt att bestämma vem som vann, jag tycker att ni alla borde ha vunnit! Men efter att ha tänkt på saken en hel kväll kom jag fram till följande: vinnarna är två! Grattis ANJA och KAMOMILLA!!! Anjas berättelse var jätterolig, jag ser riktigt framför mig hur hunden bär på en egen ryggsäck i skogen..Och Kamomillas berättelse i sin tur är ju loppisfansens dröm: att i en billig kasse hitta en skatt! 

Anja har redan lämnat önskemål om att få Tuppen och hönan-överdraget. Kamomilla: hör av dig till mig och berätta vilken av överdragen du önskar och vad du har för adress så vet jag vad som skall skickas och vart! Min e-post är info(at)lauras.fi

Om någon blev intresserad av de här överdragen så kan jag berätta att de nu finns till salu i min nätbutik! Sju olika motiv finns det. Välkommen att titta, finns i varugruppen "Textilier". In till butiken kommer du här.

Ha en skön början på veckan - och fortsätt att göra roliga fynd!

3 kommenttia:

 1. Vah? vann jag? nej så roligt!! :)*hoppar av iver*
  Den där coca-colabilden skulle passa bra hos mig, på min dagbädd!!
  Tusen tack!!Det här var ju kul!
  jag ska maila dig min adress :)
  kamomilla

  VastaaPoista
 2. Voi että ihana ylläri! Tulin tänään mökiltä ja näin kommenttisi blogissani ja oitis riensin kurkkaamaan! Lähetän osoitteeni, kiitos onnettarelle, kun potkaisi minua. Simon nalle-reppuli edelleenkin roikkuu mökillä naulassa ja odottaa yhteistä metsäretkeä kera eväiden!!!

  VastaaPoista