lauantai 13. elokuuta 2011

Kilpailu!! Tävling!!

Nyt meinaa tämä homma mennä niin mollivoittoiseksi että päätin laittaa pystyyn pienen kilpailun. Palkintokin on tosi kiva, sopii hyvin nyt kun katseet kääntyvät taas kotiin päin ja sisustaminen tuntuu mieluiselta.

Eli kilpailukysymys kuuluu seuraavasti: mikä on kaikkien aikojen hassuin kirppislöytö minkä olet tehnyt? Se voi olla jotain täysin hyödytöntä, höpsöä, hassua, noloa - mitä vain. Kerro siis meille ja voit olla voittaja!!

Ja mikä se palkinto on? Laura´sin nettikauppaan on tulossa ihanan nostalgisia siirtokuva-tyynynpäällisiä ja niistä valitsin nyt kaksi vaihtoehtoa: voittaja saa valita joko hauskan ruotsinkielisen "Gör som vi" (Tee kuten me)-colamainostyynyn tai sitten ihanan kukkoaiheisen päällisen.



Redesigned by Laura S-päällinen on valmistettu vanhoja materiaaleja hyödyntäen, kuvaa myöten. Kooltaan päällinen on 42x32 cm ja sen voi pestä 40 asteessa kuvapuoli sisäänpäin. Palkinnon arvo on 30 €.
Eli nyt siis kaikki kertomaan kivoja kirppistarinoita ja kilpailemaan voitosta!! Kilpailu on käynnissä 21.8 klo 18 asti eli ensi sunnuntaihin. Tervetuloa osallistumaan!

Det började bli så molltonigt här så jag tänkte att nu skall vi pigga upp bloggen med en liten tävling. Vinnaren får något som passar bra nu när det börjar bli höst och man riktar blickarna inåt igen och börjar mysa till det där hemma.

Tävlingsfrågan lyder: vad är ditt genom tiderna roligaste/pinsammaste/löjligaste/bästa loppisfynd? Det får vara hur galet som helst, gärna med en liten historia om det finns.  Berätta - och du kan vara vinnaren!

Priset man vinner är ett kuddöverdrag från Laura´s, något nytt som är på väg till nätbutiken. Man får välja mellan den roliga "Gör som vi" (Coca cola-reklam) och den söta Tuppen.

Överdraget hör till Redesigned by Laura S-serien, storleken är 42x32 cm, den kan tvättas i maskin 40 grader med bildsidan inåt. Överdraget är gjort i återvinningsmaterial, även bilden. Värdet är 30 €.

Alltså, berätta om ditt fynd och vinn det fina kuddöverdraget! Tävligen pågår fram till den 21.8 kl 18, alltså nästa söndag. Välkommen att deltaga!!




14 kommenttia:

  1. Ups, mikäs se olisi... mietintää....

    Tämä ei ole mitään noista, vaan aikas surullinen juttu...
    Ostin kirpparilta Kupittaan Saven maljakon ja jotakin muuta, jota en edes muista. Nousin kotona autosta, otin kipon korvasta sormeeni ja sitten minulla oli vielä, jotakin muuta siinä kädessä....siis tosi huolimattomasti aarretta käsittelin ja niin se lipsahti käsistäni kivetukselle ja tuloksen varmasti kaikki arvaavat... savikippo tuhannen sirpaleina....meinasi siinä itku päästä.
    Kyllä harmitti.

    Leppoisaa lauantai-iltaa sinulle!

    VastaaPoista
  2. No jos oikeasti hassuinta löytöä haetaan, niin mulla se taitaa olla uskomattoman suloinen koala-pehmolelu. Se on niin ilmeikäs ja "aidon näköinen", pienine varpaineen kaikkineen. Ostin sen vain pari vuotta sitten. Ei mun alunperin pitänyt sitä ostaa, mutta se katsoi mua niin kauniisti ja näytti olevan hukassa suuren kirpputorin uumenissa. Niinpä mun oli vain pakko adoptoida se.

    Aivan ihania tyynynpäällisiä, jos voittaisin niin en osaisi ikinä päättää kumman haluaisin!

    VastaaPoista
  3. Mitt bästa fynd är nog den underbara lampan jag har på glasverandan. Den var smutsig och eländig och gömd i en sportkasse. Jag betalade 5e för härlighten. Efter tvätt blev den en pärla, min älsklingslampa :) Även sportkassen kom i användning- ända tills katten hittade på att kissa i den!! :(

    VastaaPoista
  4. Kyllä varmaan hassuin kirppariostos on nallereppu Simon retkireissuja varten. Siinä on niin lyhyet henkselit, ettei se meille mahdu ja koiralle nyt ei saa reppua selkään vaikka mikä olisi! Siellä se nyt roikkuu mökin naulakossa odottamassa Simo-koirulin metsäreissua, jolle pakattaisiin evästä mukaan!
    Tosin olen kyllä kirppiksiltä muutakin yhtä höhlää kaapannut kainalooni. Niinkuin nyt viimeksi sellaisen mummopatsaan, missä "mummo kutoo sukkaa hämärässä..." (siis minä!)
    Jos voitan, kana ja kukko tietysti!

    VastaaPoista
  5. Onhan sitä vuosien varrella tullut ostettua kirppiksiltä vaikka mitä :) Jossain vaiheessa ostelinitselleni mekkoja, aina ne ei edes mahtuneet päälle ;) Ja osa sellaisia, että ihmettelin itsekkin hetken kuluttua että miksi ihmeessä edes ostin :D
    Jos voitan niin kumpi vain kelpaa, molemmat todella kauniita :)

    VastaaPoista
  6. Mun hauskin kirppislöytö oli yks eläinkirja. Tais maksaa euron ja muistaakseni Valittujen Palojen tms. kirjasta oli kyse. Hauska se oli siksi, että itselläni oli samainen kirja pienenä ja se oli aikojen saatossa mennyt pilalle (piirrustukset siinä ei haitannu, mut kosteus liimas sivut kiinni...). Kiva oli taas katsella samoja kuvia kuin joskus pienenä tuli katseltua :)

    VastaaPoista
  7. Uskomattomin kirppislöytöni on iso paloista virkattu päiväpeitto, jolla on kuulemma ikää jo viitisenkymmentä vuotta ja peiton kunto on erinomainen. Tuo käsityönä ohuesta puuvillalangasta virkattu taideteos maksoi vain häpeälliset 10€. Pakkohan se oli pelastaa sitä arvostavaan kotiin!

    VastaaPoista
  8. Ekana tuli mieleen tänä kesänä Raumalla kohdalle osunut loytö, 70-luvun nukenvaunut ja ISO vauvanukke 49€. En voinut ottaa mukaan, kun olimme kesäreissussa, eikä ollut tilaa kuljetella niitä, mutta ihanat ne oli. Ja hauskat siksi, että vaikka mukana oli kolme lastakin niin minä olin ainoa joka ne halusi =P.

    VastaaPoista
  9. No, ostin kirpputorilta vanhan kirjan, jolla on mun nimi. Sekä etu- että sukunimi. En viitti tässä kertoa, mikä tuo kirja on, mutta voin laittaa sulle s.postiin. Kirja löytyi niin, että yhden kirjakasan kohdalla pysähdyin, oli tunne, että tossa kasassa on mulle jotain. Siellä se oli alimmaisena ja hintaa muutama kymmenen senttiä. Äitini on toiminut ammatikseen kirjojen parissa, mutta hänkään ei ollut koskaan kuullut kyseisestä kirjasta. Luonnollisestikin tuo kirja on aarre, kertoohan se musta. - O -

    VastaaPoista
  10. Ostin vuosia sitten kirpparilta metallisen jonkin sortin raastimen. Siinä on varsi ja putkilomainen osa, jonka sisäosa pyörii kammesta pyörittämällä. En tiedä, mihin vempain on tarkoitettu, mutta se näytti niin kivalta, että ostin sen. Kokistyynynpäällisen haluaisin, jos voitan. Hienoja kyllä molemmat.

    VastaaPoista
  11. Varmaan hassuin löytyö oli jostain 60-luvulta peräisin oleva lasten lelu traktori. Johon oli kuvailtu hintalappuun vaatii pientä huoltoa. Lelusta puuttui renkaat.

    marie.somero(at)gmail.com

    VastaaPoista
  12. Meillä on paljon asioita kirpparilta. Ja paljon on hassua ja vähemmän tarpeellista. Tulee vaan tunne, että tuo on jotenkin oma juttu. Usein sattuu, että jonakin aikana ostaa tiettyä tavaraa enemmän, minullakin on ollut nyt "mekkokesä". Viime kesänä teemana olivat laukut. Ja sellaiset laukut, joita en koskaan ottaisi käyttöön. Roikkuvat vaan jossain (pölyä keräten) kun ovat niin erityisiä syystä tai toisesta. Nimeän nämä laukut hassuimmiksi, erityisesti kaksi niistä: Toinen roikkuu wc:ssä ikkunan alla. Siellä ei säilytetä mitään, sitä vaan "ihastellaan". Se on sellainen punainen, kankaasta ja korimaisesta punoksesta. Koristeena iso solki ja paljetteja kukkasissa.
    Toinen laukku on turkoosi. Ja erityinen äänensä vuoksi. Intialaistyyppisen koristenlun ansiosta tuntuu kuin keijut liikkuisivat, kun laukkua heilauttaa...

    VastaaPoista
  13. Laitoin sulle juuri s.postiin kuvat kirjastani. - O -

    VastaaPoista
  14. Minun paras/oudoin/ihmeellisin ostos kirppikseltä on kaksi kimaltavaa, sanoisinko 90:luvun lopulta peräisin olevaa, vanhojen rouvien jakkua.Ne ovat täynnä pieniä paljetteja,jotka kimaltelevat kuin peilipallo yökerhon katossa. Toinen kimaltaa juhlavan mustan värisenä toinen herkullisen punaisen eri sävyissä.Ne ovat kokoa XL ja siltä ne näyttävätkin.No, ostin ne pieneen sketsiin puvustukseksi kaverin häihin..Ei niiden siis tarvinnutkaan istua:D Siellä me yhressä kimmelsimme antamassa vakavia sinkkutyttöjen neuvoja hääparille!Enkä muuten enää luovu noista muistoja mieleen tuovista ihanista mummojen paljettiunelmista!!!!-"Pikku"Laura ;)-

    VastaaPoista