perjantai 18. helmikuuta 2011

Toipilaan suusta - från en som håller på att återhämta sig

Ollaan täällä kyllä elävien kirjoissa vaikka tuntuu että blogia on tullut laiminlyötyä vähän aikaa..ensinnäkin on tuo flunssa vetänyt niin flaatiksi ettei ole paljon ylhäällä tullut oltua ja kaiken lisäksi on minulla ollut tässä monensorttista kirjallista työtä joka on tunkenut blogin edelle..mutta siitä lisää myöhemmin..

Tänään oli ensimmäistä kertaa kahteen viikkoon itse kaupassa, mies on hoitanut asiat tähän asti. Kun olin saanut itseni joten kuten edustuskuntoon, tuntui että siinähän sitä olikin, täksi päiväksi kuntoilua..ärsyttävää kun voimat katoaa ja on ihan tiskirättinä..no, enpä valittele enempää, eipä tässä nyt mitään historiaa mullistavaa ollut, kunhan nyt mieltäni vähän kevensin..


Jonna oli laittanut tunnustusta meikäläisen blogille, kiitos kiitos!! Tässäpä näitä kysymyksiä ja vastauksia:
(Kannattaa muuten käydä kurkkaamassa tuonne Jonnan blogiin jos ette ole ennen olleet, hän kirjoittaa oivaltavasti ja ihmillisesti monenmoisesta meitä pieniä ihmisiä koskettavasta asiasta. Linkkiä klikkaamalla pääsee perille..)

"The Gorgeous Blogger -palkinto on suunnattu kaikille upeille bloggaajille. Jokainen vastaa viiteen blogiinsa liittyvään kysymykseen ja jakaa tämän palkinnon viidelle, jotka mielestään sen ansaitsevat."

Milloin aloitit blogisi?
Muistaakseni syyskuussa 2009.

Mistä kirjoitat blogissasi, mitä kaikkea se käsittelee?
Elämästä yleensä, työstäni ja siihen liittyvistä asioista. Oikeastaan kaikesta mikä sattuu mieleen juolahtamaan.

Mikä seikka tekee blogistasi erityisen verrattuna muihin?
Oho, onpa vaikeaa..ehkä juuri se etten ole suuntautunut vain esim sisustukseen tai johonkin  yksittäiseen asiaan vaan kirjoitan hyvin sekalaisesti kaikenlaisesta. Yritän myös pistää mukaan pienen palan sydäntäni, vaikka sitä ei ehkä aina huomaakaan. Eikä tämä nyt tarkoita etteivätkö muutkin tekisi niin..

Mikä sai sinut aloittamaan blogin kirjoittamisen?
Olen aina pitänyt kirjoittamisesta. Minusta on uskomatonta että tässä kaupallisessa maailmassa on olemassa tällaisia blogeja joihin maija meikäläinen voi kirjoittaa maksutta ja ilmaista itseään sekä sanallisesti että kuvallisesti. Pelkään koko ajan että joku alkaa vaatia tästä maksun..Yksi syy bloggaamisen aloittamiselle oli myös halu tuoda näkyville omaa yritystäni, tunnustan sen ihan heti enkä edes häpeä..:) Ihmettelen hieman niitä jotka pitävät sitä jotenkin sopimattomana. Miksi pitäisi piilottaa jotain mistä itsekin pitää? Sitäpaitsi jokainen yrittäjä haluaa myös myydä, ei yrittäminen ole mitään hyväntekeväisyyttä. Kuulostaa ehkä ilkeältä, mutta tarkoitus on elannon hankkiminen, kuten kaikilla muillakin. Kaikkia laillisia keinoja on lupa käyttää.

Mitä haluaisit muuttaa blogissasi?
Ehkä toivoisin että voisin päivittää useammin mutta toisaalta yritän välttää sitä että blogista tulee stressin aihe joka roikkuu lahkeessa kunnes on kirjoittanut. Tämän pitäisi olla hauskaa ja antoisaa!


Tunnustus pitäisi laittaa eteenpäin vaan sairauteen vedoten livistän nyt tästä tehtävästä. Olette kaikki ihania, ketään unohtamatta! Kuvilla ei tällä kertaa ole minkään valtakunnan yhteyttä tekstiin, kunhan ajattelin että vähän väriterapiaa voisi tehdä hyvää meille kaikille.


Mukavaa viikonloppua!

Har nu varit sjuk i två veckor, idag var jag till "byn" själv första gången. Usch vad det kändes jobbigt, är helt slut..det känns som om jag inte har skrivit i bloggen på jättelänge, delvis för att jag inte har orkat och delvis för att jag har haft lite andra skriftliga uppgifter som har kommit på första plats..mer om detta senare..

Hade fått "reward" av Jonna (titta gärna in till hennes blogg där hon tar sig funderare över viktiga och ibland roliga saker!) som jag tackar och bockar för och svarar på frågorna. Jag hoppas ni förlåter mig för att jag bara gör det på finska här ovan, de flesta kan ju båda språken. Om det är någon som absolut vill veta vad där står (på svenska) får  höra av sig så lovar jag att göra en översättning på det också. Orken har inte anlänt ännu, den är ute och reser tror jag..


Idag har bilderna absolut inget sammanhang med texten, tänkte bara att vi kunde alla må gott av lite färgterapi..Ha ett skönt veckoslut!


2 kommenttia:

  1. Ikävää, kun sairaus rassaa..:(
    Lepäile nyt rauhassa, niin kyllä se kohta helpottaa..:))

    VastaaPoista
  2. Tulin kauniiden kuvien perässä kurkkimaan, huokaus vaan niille:) ihania. Toipumista toivotan minäkin, kohta näytetään pitkää nenää kaikille pöpöille.

    VastaaPoista