sunnuntai 6. helmikuuta 2011

Kortista asiaa - kort om kort

Joskus tekisi mieli heittää nämä tekniikan ihmevempaimet jonnekin oikein kauas, niin kauas ettei se pippurikaan siellä kasvaisi..olen työni takia yrittänyt tuolla facebookissakin välillä surffailla - tai pitäisikö sanoa kompuroida, ei tunnu juttu oikein toimivan..kone syö minun kommenttini, ovat ilmeisesti herkullista luettavaa, heh - no, eipä tuosta sen enempää kuin että täytyy taas hieman kyseenalaistaa sitä että olemme niin riippuvaisia tietotekniikasta ja kaikenkirjavista koneista - se on niin kovin haavoittuvainen systeemi..

Oikeat paperit kunnon kansioissa, kynä ja paperi ja siinä oikeata tekstiä kuoressa jota voi pitää kädessään - ehkä se vanha systeemi ei niin pöllö ollutkaan? Älkää ymmärtäkö väärin, netti on hyvä asia monella tapaa. Mutta sittenkin..

Ja tästä pääsemmekin sievästi postikortteihin: keväisen auringonpaisteen kunniaksi päätin hieman alentaa nettikaupassa vielä jäljellä olevien taidevalokuvakorttien hintaa. Kortit ovat avattavia, sisäpuoli täysin tyhjä ja odottaa ihania sanojasi, kirjekuori kuuluu mukaan. Nyt siis kipinkapin korttiostoksille, tarjolla on vaikka mitä ihanuuksia joilla voi muistaa ystävää, oikein postilaatikkoon tipahtavalla kortilla! Ne ovat kuulkaa harvinaista herkkua ja joka sellaisen saa, ilahtuu ihan varmasti! Kauppaan pääsee tästä ja kortit löytyvät osastolta "Taidevalokuvakortit". Tervetuloa!

ps. kortteja on rajoitettu määrä joten ei kannata viivytellä jos haluaa juuri jonkun tietyn itselleen!Ibland skulle man ha lust att slänga alla tekniska mackapärer längre än dit pepparn växer..anledningen till detta gnäll är att jag just suttit och försökt förstå mig på facebook..Pga nätbutiken har jag försökt klanta omkring där också, men nu har maskinen börjat äta upp mina kommentarer!! Grr..hopplöst slöseri med tid..tänk att hela samhället är numera uppbyggt på bara teknik och dessa alla möjliga datasystem. Skrämmande - vad händer om allting skulle paja??

Kanske det i alla fall var bättre med riktiga papper i rejäla pärmar, ord skrivna med penna på papper i kuvert som man kan hålla i handen? Nu skall ni missförstå mig rätt, jag har inget emot internet (eller nästan inget), det är ett bra system och jag jobbar ju där, men ändå..

Och från detta övergår vi smidigt till att göra lite reklam, tadaa! En underbar vårdag till ära har jag sänkt priset på fotokonstkorten som finns i nätbutiken! Korten är "tvådelade", man kan alltså skriva på insidan. Kuvert får man med också. Det finns inte så väldigt många kvar så vill du vara säker på att få just din favorit, skall du gå in till butiken här och till "Konstfotokort". Där finns alla möjliga härligheter. Nu är det perfekt tid att göra någon extra glad och skicka ett riktigt kort! Välkommen till butiken!

 

3 kommenttia:

 1. Kyllä nykymaailma on aika haavoittuva, kun kaikki tärkeä tieto on tietokeoneella...
  kun koneeseen tulee, joku pienikin vika, niin siinä sitten ollaan "sormi suussa"...:))

  VastaaPoista
 2. Niih! Komppaan Irmastiina. Minulta onnistui katoamaan kovalla työllä kerätyt ja lajitellut kuva-albumit koneelta varmaankin sinne samaan pippureita kasvavaanpaikkaan...=)

  VastaaPoista
 3. ja, man blir bara så frustrerad, då datorn int fungerar som man vill!
  fina kort!
  ha de bra!

  VastaaPoista