perjantai 11. helmikuuta 2011

Asiakaskysely - kundenkät

Heipskeikkaa! Kuten olette huomanneet, kirjoittelen tänne blogiin noin yleisesti ottaen elämän kaikista osa-alueista, en vain sisustuksesta tai työstäni nettikauppiaana. Toivon kuitenkin että tämä voisi myös toimia kanavana kuunnella teitä jotka olette siellä koneiden ja lankojen toisessa päässä, tarkoitan siis kuunnella teitä myös asiakkaina tai kuluttajina. Laitoin juuri menemään asiakaskyselyn niille jotka ovat tuonne nettikauppaan kirjautuneet asiakkaiksi mutta nyt ajattelin että ehkä teistä blogin lukijoistakin joku haluaisi sanoa sanottavansa. Tarkoitus on siis kehittää tuota nettipuotia vielä paremmaksi ja vähän kuulostella teidän ajatuksianne.

Kyselyssä on 16 kysymystä eikä se velvoita mihinkään. Tarkoitus olisi siis lähinnä mennä kaupan sivuille ja kertoa sitten mielipiteensä, niin rehellisesti kuin mahdollista. Osallistuminen palkitaan - jokainen kyselyyn vastannut saa 10 euron lahjakortin käytettäväksi nettikaupassa! Jos haluat osallistua, laita minulle lyhyt viesti "asiakaskysely"  sähköpostiin info(at)lauras.fi. Laitan sitten tulemaan kysymykset sähköpostiisi. Voit vastata niihin ja kääntää sitten viestin takaisin minulle.  Toivotaan runsasta osallistumista, teidän mielipiteillänne on todella väliä! Kaupan sivuille pääset vaikka tästä


Som ni ju redan har märkt så skriver jag här i bloggen inte bara om mitt jobb med nätbutiken eller om inredning utan om livet i allmänhet. Samtidigt skulle jag gärna vilja att jag härigenom också kunde lyssna på era åsikter som eventuella kunder och konsumenter. Jag skickade just iväg en kundenkät till alla dem som registrerat sig som kunder inne i min nätbutik och nu tänkte jag att kanske någon av er bloggläsare skulle också vilja säga sin åsikt? Det är inget komplicerat: man går in och surfar och tittar i butiken och sedan skickar man mail till mig (adressen är info(at)lauras.fi) och säger att ja tack, jag vill delta i enkäten. Då skickar jag post till er med 16 frågor som ni kan besvara om ni vill. Alla deltagare blir belönade, om du skickar in svar får du en gåvosedel på 10 euro att användas i nätbutiken.

In till butiken kommer du till exempel här . Du har väl också märkt att sidorna finns också på svenska, det är bara att välja språk på första sidan högst upp till höger. Jag hoppas på många svar, era åsikter har verkligen en betydelse för oss!!

3 kommenttia:

 1. Voisin laittaa mun blogiin kans linkin tänne ja lauras.fi:hin, jos sulle sopii? Sulla on myynnissä niin kauniita esineitä, ja ajattelin, että voisit sitenkin saada lisää vastaajia kyselyyn.

  Jos se sopii sulle niin saisinko ottaa postaukseen mukaan pienen kuvaruudun tosta sun bannerista? Kun se on niin kaunis ja ihmiset kiinnittää aina paremmin huomiota, kun on kuva mukana.

  VastaaPoista
 2. Sopii oikein hyvin, olisin iloinen jos linkität! Ja kyllä voit käyttää kuvaa siinä. Kiitos!!

  VastaaPoista
 3. Käyhän katsomassa mun blogi, siellä on sun blogille tunnustus!

  VastaaPoista