lauantai 4. joulukuuta 2010

Avajaisten jälkeen - efter öppningen

Näyttelypuodin avajaiset ovat onnellisesti takanapäin. Kovan lumipyryn takia jäi kävijämäärä kovin vaatimattomaksi. En yhtään ihmettele - en minäkään olisi lähtenyt liikkeelle jos ei olisi ollut pakko..Nyt on mukavan väsynyt olo kun jännitys laukeaa ja saa rentoutua ennen kuin on taas huomenna aika palata, laittaa lyhdyt palamaan ja avata ovet toivottamaan kävijät tervetulleeksi.

Lauantai-illan sininen hämy laskeutuu. Taide-saksanhirvi sai lyhdyn sarviinsa. Ilta saa tulla ja ihana raukeus.
Galleributikens öppningsdag lider mot sitt slut. Jag känner mig trött på ett behagligt sätt. Det är skönt när allt nu är på plats! Besökarantalet blev väldigt lågt pga snöyra, det kan jag förstå för jag skulle inte heller ha gett mig iväg hemifrån om jag inte hade måst´..Imorgon är det ny dag, jag åker till galleriet, tänder ljusen i lyktorna och öppnar dörrarna för att välkomna besökarna. Nu börjar det bli mörkt ute, det är den underbara "blå timmen". Konstverks-hjorten har fått en lykta som gungar på nosen. Välkommen ljuva lugna kvällsmörker!

4 kommenttia:

 1. Hei Laura, löysin sivusi Mäntylä-blogin kautta. Olen viettänyt lapsuuteni n. 10-vuotiaasta kaikki kesät sekä kaiken vapaa-aikani Dragsfjärdin Storö nimisessä saaressa, Kemiö-Kimito on minulle tosi tuttu paikka. Vanhempani ostivat 80-luvulla Vestalxin skolan, kunnostivat koulun uudenveroiseksi, sitten vanhempani erosivat, isä meni uusiin naimisiin ja möi muutama vuosi paikan pois. Storö saaripaikka on edelleen suvussa. Sivusi herättivät nostalgiat minussa, paikat ovat niin tuttuja, luonto ihanaa. Nykyään vietän kesät mieheni perimässä Mökillä Lopella, johon olen kiintynyt tosi paljon vaikka merta ei ole lähettyvillä.

  VastaaPoista
 2. Niin kauniit kuvat, tunnelmaa tulvillaan! Juhlallista Itsenäisyyspäivää!

  VastaaPoista
 3. Oi, ihanaa - kaksi kommenttia! Tykkään kun kirjoittelette, vuorovaikutus on todella mukavaa! Kiva Maiju että tulit käymään, toivottavasti tulet uudestaan! Kemiö on hieno paikka, ja on täällä paljon sellaisia paikkoja joissa en ole käynyt vaikka paljon olen kierrellyt..Itse en voisi asua kaukana merestä, sen verran tärkeä se on minulle..Mukavaa viikonloppua teille molemmille ja tulettehan taas uudestaan!

  VastaaPoista
 4. Hei Laura, olet blogilistallani, ihailen taidettasi.

  VastaaPoista