lauantai 30. huhtikuuta 2011

Piece of cake

Viikonlopun iloksi tuli tänään tehtyä täytekakku, poikkeuksellisesti ihan alusta asti itse. Tunnustan olevani yleensä niin laiska että ostan kaupasta valmiin pohjan ja laitan täytteet sitten itse. Nyt päätin olla oikein ehtoisa emäntä ja tehdä pohjat ja kaikki. Tässä kakussa näkyy muuten juuri sitä kotikutoisuutta josta oli aiemmassa postauksessa puhetta..hihi..

En usko että kondiittorina olo on minun unelmani, tuntuu että koko päivä meni keittiössä, leipoessa ja tiskatessa. Eipä sen puoleen, ulkona on satanut ja ukkostanut joten ei sisällä olo ole haitannut. Kohta keitetään teet ja kahvit ja sitten nautitaan..Mukavaa viikonloppua teillekin!


Bestämde mig för att göra en tårta till veckoslutsgottis. Brukar normalt köpa botten färdigt och så fyller jag bara hemma, men den här gången tänkte jag vara duktig och göra allt från början. Här ser vi förresten just det där hemmagjorda känslan som jag nämnde i tidigare postningar..hihi..

Måste nog säga att konditoryrket är inte mitt drömyrke, det känns som om jag stått hela dagen i köket och bakat och diskat..Ute har det regnat och åskat (!) idag så det gjorde egentligen ingenting att mysa inne. Snart kokar vi kaffe och te och så äter vi tårta..Önskar er alla ett härligt veckoslut!

3 kommenttia:

 1. Herkulliselta näyttää täytekakkusi! Napsaisin siitä heti palasen, nam.
  Kiva kun löysin blogiisi, kirjoitat mielenkiintoisista asioista ja också på svenska, naturligt! Tulen toistekin piipahtamaan!
  Glada Walborgsdag (eli glada vappen kuten porvoolaiset sanovat!)

  VastaaPoista
 2. Ja mikä vika muka kakussa on??? Ei ainakaan ulkomuodossa mikään ja varmasti maistuu yhtä hyvältä, kuin näyttääkin..:D
  Asun Kaarinassa ja kun oli Niilon kanssa lenkillä kuulin, kun jossain siellä teilläpäin ukkosti..:)

  VastaaPoista
 3. Herkullisen näköinen kakku:) Meilläkin huomenna syödään kakkua, mutta ilman mansikoita, karkkia ja nonparelleja laitetaan koristeiksi:)
  Mukavaa vappua!

  VastaaPoista