tiistai 7. syyskuuta 2010

Studioottista

Hahhaa, minä voin kohta tehdä ihkauuden nykysuomen sanakirjan, sen verran outoja sanoja mieleni sopukoista putkahtelee..Mutta tuo otsikko sopii monestakin syystä tämän hetkiseen tunnelmaan. Siispä haluan toivottaa teidän tervetulleeksi ensivisiitille valokuvausstudiooni!


Täällä nämä lennokkaat ja mieltä hivelevät hullutukset syntyvät - keskellä villiintynyttä puutarhaa! No, ehkei nyt sentään ihan, siis kirjoittaminen tapahtuu kyllä sisällä lämpimässä, tietokoneen ääressä. Tosi on kuitenkin että kuvassa näkyvä tila toimi tänään studiona kun kuvasin tuotteita nettikauppaan. Nyt olen silmät ristissä käynyt niitä läpi, parin päivän päästä pitäisi tuotteiden olla jo kaupassa. Kaikennäköistä ihanaa ja hauskaa on tulossa, odottakaapas vaan..

Olisi kyllä ihanaa kun olisi iso tila jossa kuvata, ihan sisälläkin. Ottaisin potrettejakin..No, kuka tietää, ehkä joskus..

Nykyisessä studiossani on kyllä muutakin mielenkiintoista nähtävää, kuten tällaiset myöhäiset..


..sekä hieman hämmästyttävä näky - siis nythän on (tuottaa tuskaa sanoa) syksy ja luonnon pitäisi näyttää määrätynlaiselta mutta ilta-auringon aikaan näyttikin tältä..
siis olikos nyt syyskuu vai kesäkuu ja koivut juuri tuoretta vihreää täynnä..?? (Oho, nurmikko odottaa renkiään - joka ei nyt kuvaamiseltaan ehdi..) Voihan sitä hetken kuvitella että kesä onkin vasta alussa..(niis..)

1 kommentti:

  1. Hej!
    tack för din fina kommentar hos mig! :) Jag kikar också in här med jämna mellanrum men hinner inte kommentera, jag har över 200 bloggar som jag följer med så det blir lite omöjligt att hinna lämna hälsningar åt alla.

    vad är det för en kamera du har förresten? Roligt att du använder naturen som fotostudio.

    VastaaPoista