keskiviikko 5. toukokuuta 2010

Arjen kauneutta

Ja kun nyt vauhtiin pääsin, laitanpa saman tien vielä toisen postauksen.

Työskennellessäni tässä koneen ääressä on silmät osuneet monesti peltipurkkeihin joissa säilytän kyniä, viivottimia, pensseleitä ym rensseleitä. Yritin pitkään löytää kivan näköisiä purkkeja, muutamat kulkivat kirpparilta kotiin ja hetken päästä takaisin kun kyllästyin valintaani. Nyt on kuitenkin löytynyt sellainen vaihtoehto joka tulee pysymään pitkään! Eikä ole kallis eikä monimutkainen - nimittäin tyhjät säilykepurkit! Ihastuin niihin niin että aloin ostaa kaupasta säilykkeitäkin tavallista useammin, kunnes tajusin ettei purkkeja mahdu pöydälle rajattomasti..kaiken lisäksi yhteen purkeista tuli kuin vahingossa kaunis eri materiaalien yhteensulautuma, olen ihailllut sitä monet illat lampun kajon osuessa siihen.


Kiiltävää, himmeää, vanhaa, uutta, karheaa, sileää. Ihania vastakohtia! Kauneus voi syntyä niin pienistä asioista kun niitä vain maltaa nähdä ja katsoa!

Vieläpä toinen esimerkki, ei sisältä, ei meiltä mutta kaunis:Ja nyt - nyt menen sinne puutarhaan!

1 kommentti:

  1. Juu nuo peltipurkit on kyllä toosi hauskoja ja ihania säilytykseen, ja niistä saa maalailemalla ja päällystämällä helposti erilaisia!! Esim. päällystää vaikka kauniilla lahjapaperilla tai maalaa kivalla värillä jolloin näkyy ne "raidat"! Voi vaikka maalata huolettomasti että näyttää rosoiselta ja sitten liimata ihanan kiiltokuvan. RAAAJATTOMASTI MAHDOLLISUUKSIA ;) Nähdäänhän pian!-laura

    VastaaPoista