keskiviikko 20. kesäkuuta 2012

Tänne sitten vaan! Hitåt hitåt!

Kiirettä on taas pitänyt, nytkin piipahdan täällä vaan kertomassa teille uudesta tapahtumasta, jossa voitte tulla tekemään ihania ostoksia Laura´s Vintage tuotteista. Olen nimittäin menossa tänne:

Det är bråttom nästan jämt, nu tittade jag bara in för att berätta, att jag och Laura´s Vintage kommer att vara med här:


Tapahtuma on siis Mathildedalissa, ei niin kovin kaukana Salosta. Kylä on aivan ihastuttavan idyllinen, kuin suoraan jostain Astrid Lindgrenin kirjasta! Ehdottomasti näkemisen arvoinen, kannattaa ottaa koko päivä aikaa ja tehdä retki tänne. Lähellä on myös Teijon ja Teijon Masuuni, jossa on vielä lisää nähtävää ja shoppailtavaa. Mutta ensin siis Ruukkipäiville, otan mukaan paljon kivoja juttuja, joita ostaa kotiin ja itselle. Tänään juuri sain painosta jotain ihanaa, joka tulee myös mukaan...:) Ai niin, ja meidän kirjoja on muuten myös mahdollisuus ostaa paikan päältä, molempia on saatavana! Lämpimästi tervetuloa siis!

Styr bilden mot Mathildedal, inte långt från Salo. Den lilla byn är alldeles bedårande, som direkt ur en Astrid Lindgren-film! Det kommer att finnas mycket att se och shoppa. Jag lovar att ta med härliga saker till hemmet. Var just idag till tryckeriet i Åbo efter något jättefint som jag skall ta med också..:) Våra böcker kan man också köpa hos Laura´s Vintage, jag kommer att ta med några exemplar. Varmt välkommen!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti